Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Blaskan — Din tidning på webben!

NYTT

Vi har så sakteliga börjat med Blaskans blogg

Bloggen hittar du här - Blaskans blogg


Blaskan finns även på Facebook

Blaskan på Facebook

Mat & Dryck

Fläskkarré i tomatsås på Evas vis

Recept för 4 per.

Ingredienser
4 skivor benfri fläskkarré
1 liten burk majs
1 liten burk champinjoner
2 st lökar
500 g passerade tomater
1 klyfta vitkål
0,5 dl matlagningsvin
2 msk koncentrerad kalvfond
salt och peppar
Gör så här
Stek karrén och lägg över i en vid kastrull.
Fräs upp lök, champinjoner och vitkål och lägg i kastrullen tillsammans med majs och den passerade tomaten.
Krydda med vinet, fonden, salt och peppar.
Låt koka ihop 30-40 min.

Serveras med kokt potatis.

Blaskan på MySpace


Blaskan


Senaste numret av Blaskan


Sök på Blaskan

Blaskan #8 2003

Gästskribenter

Göta Kanal (av Thommy Sjöberg)

Artiklar

Kommunism och antikommunism

USA öppnar vidderna inför världen

Kåserier

Glesbygd II

Kulturreportage

Irrfärder i Roslagen

Politik

I maktens värld

Con Coughlin — Saddam — The Secret Life

Den svenska modellen

Latinamerika och Cuba

USAs policy

Vad är terrorism?

Böcker

Korta bokanmälningar V

Kafka skriver brev medan Breton talar om surrealism

Musik

Audio Bully — Ego War

Bluesmusiken

Country

José González

Los Lobos

Michael Schenker Group — Arachnophobiac

Musikkrönika — Ryan Adams

Musiktidskrift Sonic II

Otis Redding

The Flicker — Phases

The State Of Floral Beings

Washington Square Memoirs

Filmer

På TV

The Job

I narkotikans spår

Mat & Dryck

Fläskkarré i tomatsås på Evas vis