Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Blaskan — Din tidning på webben!

Artikel

Till mina vänner och kamrater

”Mikael Chossudovsky, ekonomiprofessor i Ottowa, varnar i en intervju för att USA, Israel och Turkiet i ett par år förberett för luftbombning av Iran, och att tiden för den redan annonserats till i mars.”

Detta är ett citat från en av våra icke självcensurerade tidningar Miljötidningen. ”Det ska ske som en kirurgisk attack mot Irans kärnanläggningar och ske antingen med konventionella bomber eller taktiska kärnvapen, på kanske en halv Hiroshimabomb i styrka, så kallade mini-nukes. Om det sker innebär det spridning av radioaktivitet över ett stort och tättbefolkat område … kriget kommer att presenteras som en fredsbevarande operation.”

Chossudovsky menar att det inte är tid för demonstrationer. Vi måste konfrontera politiker och vi måste konfrontera media, som är medbrottslingar i spelet, så att de rapporterar vad de vet. Han uppmanar allmänheten att gå in på websiten GlobalResearch.ca — Centre for Research on Globalization. Att inte trycka på politikerna vore att erkänna ett kriminellt krig.

Detta är nu skickat till alla våra stora kvällstidningar den 28/1 2006. Nu återstår att se vilka som har civilkurage nog att ta risken att kallas brunskjorta och antisemit. Vi står inför hotet av ett kärnvapenkrig. Det tredje och sista världskriget. En del vakna skribenter har redan insett att det startade upp redan när kampen mot terrorismen tog sin början. En del vakna journalister har också insett att attacken mot WTC var iscensatt av Bushadimistrationen själv. Jag har läst citat såsom ”attacken mot WTC var ett terrordåd vilka som än ligger bakom”.

Men våra stora kvällstidningar fortsätter sin likgiltiga, slöa rapportering med information från Washington Post. Det är också västregimernas mening att vi ska hållas i okunskap. Vi ska manipuleras att tro att detta är ett fredsbevarande krig. Att det ingår i kampen mot terrorism och att våra goda regimer endast gör detta för att skydda oss. Det är ju vi arier som ska befolka världen, vi högt stående som besitter intelligensan och det rätta utseendet.

Hoppsan!

Här halkade jag osökt in på fel spår. Att jag blandade ihop begreppen har sin förklaring i att den propaganda som idag bedrivs mot det islamiska folket och dess regeringar är exakt densamma som bedrevs mot judarna av den nazistiska regimen.

Ni som ännu inte vaknat. Gör det nu! Ser ni inte, förstår ni inte vem som vill dessa krig. Detta är kapitalismens sista desperata försök att lägga under sig världens naturresurser. Pådrivande är det militära industriella komplexet. Den svenska, numera USA-ägda vapenindustrin vräker ut vapen till krigen i Afghanistan, Irak och sedermera Iran om inte detta krig stoppas. Vapenindustrin blomstrar! Storkapitalet viftar med cylinderhattarna men med den moraliska flaggan slokande på halv stång.

Våra svenska politiker är inga dumskallar. Dom är klart medvetna om allt som pågår. Dom är klart medvetna om vad egentligen kriget mot terrorism handlar om. Dom är klart medvetna vad kampen mot kommunismen handlar om. Dom är klart medvetna om vad USA och deras medlöpare planerar. Egypten, Marocko, Jordanien och Algeriet är också involverade och samövar nu med Israel och Turkiet. Frankrike och Tyskland tänker vara med och dela på rovet. Kanske Sverige får en del av kakan? Vi har ju skickat vapen, vi kan ju också skicka fredsbevarande styrkor i förlängningen.

Varför tror ni att vi fått våra terrorlagar? Varför tror ni att little Bush-Bodström vill införa buggning och husransakan utan att brott föreligger? Varför tror ni att säkerhetspolisen vill ha angivare? USA planerar att erövra och behärska och styra världen på sina villkor till sin fördel utan hänsyn till mänskligheten och våra politiker är för fega för att höja sin röst eller dom kanske inte vill?

Vänligen och i opposition mot den nya världsordningen Astrid Boman.

Blaskan på MySpace


Blaskan


Senaste numret av Blaskan


Sök på Blaskan

Blaskan #2 2006

Stefan Hammarén

Horskräck

”Onerine”

Thommy Sjöberg

Kulturarbetare II — i triumf

Astrid Boman

I mörkrets tid

Kapitalismen i dödsvånda?

Stoppa kärnvapenkriget!

Till mina vänner och kamrater

Siv

Mobbing av starkaste slag

Katarina Falkenberg

En väg bortom dualismen

Ursula Schröder

Med fokus på obekväma sanningar

Andreas Filipsson

Lite text och bild från Filip

Bigj

Folkmord och folkmord

Konst

Galleri Lars Bohman: Lena Cronqvist — Self Portraits

På konstakademin

Politik

Den liberala bombhögern — massmordens nya tillskyndare

Direktörspacket — dom nya rånarna av Sverige

Kommunisterna vann över förnyarna inom vänsterpartiet

Politiska kommentarer XVI

Artiklar

Ekonomiskrået — den nya fascismen

Om religion och kritik

Essäer

Fredrik Ekelund berättar om Sverige och omgivande nejder

Jan Arnald blir istället Arne Dahl i samhällets tjänst

Klas Östergrens författarskap

Tidskrifter

Den liberala tidskriften NEO

Böcker

Korta bokrecensioner XVIII

Simon Singh — Big Bang: Allt du behöver veta om universums uppkomst och lite till

Backspegeln.

Alien — den åttonde passageraren

Musik

Ane Brun — Duets

Arctic Monkeys — When the Sun Goes Down

Beth Orton — Comfort of Strangers

Black Mountain — Black Mountain

Cowboys in Scandinavia

East River Pipe — What are You On?

Edguy — Rocket Ride

Gunnar ”Siljabloo” Nilsson with Lars Engstrand Trio & Quintet — You’re Driving Me Crazy & Toots Thielemans — Toots Blues 1950–1952

In Flames — Come Clarity

The Johnny Boy — Johnny Boy

Kaiser Chiefs — Employment

Korta musikrecensioner XIV

Maria McKee — Peddlin’ Dreams

Musikkommentarer VI

Notering kring Gary ”US” Bonds

Dr. Indie lyssnar på nya band med ny musik

Richard Ashcroft — Keys to the World

Syleena Johnson — Chapter 3: The Flesh

The Soul Party Pack

Amorphis — Eclipse, Thiasos Dionysos — Satyr, Aborted — The Archaic Abattoir & Centinex — World Declension

Winner Takes All

Åke Hodell — Verbal Brainwash and other Works

Filmer

På TV

Fantastic Four — The Complete 1994-95 Animated Television

The Office — Julfesten

TV-serier VIII