Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Blaskan — Din tidning på webben!

Artikel

Är vi på väg mot en total världsdiktatur?

Ja, det är vi. Vi har låtit kriminella element ta världsherraväldet. Låter vi dem sitta kvar vid makten har vi ingenting annat än total diktatur att vänta. Det börjar i USA och EU med Sverige inräknat kommer inte att vara sena att följa efter.

Indikationerna har varit många. Inte minst Bush försök att få använda den nya karantänslagen som skulle innebära total diktatur om den sätts i kraft. Vilka pandemier väntas för att få sätta denna lag i kraft?

Maffian bestående av Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Zalmay Khilizad, John Ellis, Jeb Bush, I Lewis och ”Scooter” Libby är fast besluna att behålla makten och genomdriva ”The Projekt for the New American Century” Den innebär att USA ska ensam styra världen och lägga under sig världens energitillgångar.

Den som vi ska hålla ögonen på nu är Jeb Bush. George Bush, han som kallar sig USA:s president anser att brodern Jeb är en värdig kandidat till presidentposten. Med detta uttalande kan vi vara säkra på att Jeb Bush blir ”folkvald” år 2008.

Vem är Jeb Bush förutom guvenör i Florida?

Varför benämner jag Bushfamiljen som maffioser?

Den första kontakten Bushfamiljen hade med den Miami-kubanska maffian var 1960. George Bush (d.ä.) värvade då Jorge Mas Canosa till CIA. Canosa blev sedan president för CIA-skapelsen Kubansk-Amerikanska stiftelsen. (CANF)

När pappa Bush blev Reagans vicepresident flyttade yngste sonen Jeb till Florida och började arbeta hos Armando Codina, en av CANFs ledare, verksam i lagens utkanter med fastighetsaffärer. Genom Codina fick Jeb kontakt med Leonel Martinez. Martinez tillhörde extremhögern och var en känd knarkhandlare. Innan han åkte fast 1989 bidrog han med feta checkar till ”Fund for the Future of America” där vicepresident Bush var ordförande, och donerade stora summor till presidentkampanjen.

En annan skum affärsbekant var Mario Castejon, affärsman från Guatemala också han extremhöger. Han tjänade pengar på det illegala contraskriget mot Nicaragua under 80-talet.

Jeb hade också nära kontakt med contrasledaren Adolfo Calero och ordnade ett möte mellan honom och pappa Bush som gick med på att stödja Castejons ”hälsovårdsprojekt” inom ramen för Oliver North olagliga Iran-Contras-affär där också CIA-agenten och knarkhandlaren Felix Rodriquez var inblandad.

En annan kontakt är Miguel Recarey som lyckades försnilla 12 miljoner dollar från federala anslag som skulle gå till sjukvården i Miami. Recarey har bistått CIA i planer att mörda Fidel Castro.

Camilo Padreda som varit anställd av diktatorn Batista tillhörde också Jebs vänkrets. 1982 hade Padreda tillsammans med kubanen Cartaya anklagats för att ha lurat till sig 50.000 dollar från en bank i Texas. 1984 utsåg Jeb Padreda till kassör i det replubikanska partiet i Dade County. (källa Eva Björklund svensk-kubanska föreningen)

Jeb Bush och valfusket.

Tack vare Jeb Bush blev brodern George W Bush USA.s president år 2000. I den amerikanska pressen kunde man läsa att valsedlarna i Florida var felkonstruerade. Det är den officiella och bekväma sanningen.

Jag tror dock att de flesta av oss känner till vad som skedde. Om inte har BBC ”Newsnight” och tidningen Guardian/Observer alla fakta samt journalisten Greg Palst som valt exil i Europa för att kunna skriva och även publicera skrifter om tillståndet i hans hemland.

Sanningen är den att 64.000 väljare i Florida ströks från röstlängderna på grund av att de tidigare varit straffade, Det visade sig så småningom att de flesta av dem inte besökt en domstolslokal eller någonsin ställts inför rätta.

De som ströks från listan var i huvudsak svarta eftersom svarta förväntas rösta demokratiskt.

Resten var vita demokrater eller av spansktalande ursprung.

Dataföretaget som stod för uppgifterna med namnen på ”de straffade” fick 4 miljoner dollar för sitt arbete. Orden om att stryka de 64000 rösträtterna kom från Katharine Harris, Jebs statssekreterare. (källa omvärldsbilder)

Tortyren i Floridas fängelser.

Det är inte bara i CIAs hemliga fängelser i öst-Europa eller i fånglägren i Irak och Afghanistan som tortyr förekommer. Det pågår även i Floridas fängelser och torterarna hålls bakom ryggen av Jeb Bush.

Marita Staf (Holland) konstnärinna och författare har skrivit en bok tillsammans med den dödsdömde Ronald Clark om hans liv och livet i Floridas Death Row. Boken är ännu inte i tryck men jag har fått ta del av innehållet.

Där berättar hon om hur fångar misshandlas till och med mördas på de mest bestialiska sätt av fångvaktare. Det är föga värt att anhöriga till de misshandlade eller mördade fångarna kräver rättegång. De skyldiga vakterna blir alltid frikända. Jag vill inte gå närmare in på innehållet i boken eftersom den ännu inte utgivits.

Crosby direktör för Floridas fängelser direkt ansvarig för tortyren hölls bakom ryggen av Jeb Bush i månader efter att vanskötseln blivit känd. Crosby tvingades senare avgå då det avslöjades att han handlat med Steroider och förskingrat av statens pengar och egendom.

Den nyligen tillsatte James McDonaugh som arbetat för Bushadimistrationen sedan 1999 är också tillsatt av Jeb Bush. Slutsatsen av det blir väl att några förbättringar i Floridas fängelser är knappast att vänta. (källa Marita Staf)

Ska Jeb Bush bli världens ledare 2008?

Hoppet står nu till det amerikanska folket att dom med alla till buds stående medel försöker förhindra att kriminella element åter stjäl makten. Hoppet står till världens övriga makthavare även våra egna, att dom inte väljer den lättaste vägen och blundande låter sig ledas av de lögner och falskspel som presenteras av skendemokratin i väster. Kommer Jeb Bush till makten är världen förlorad.

Astrid Boman

Blaskan på MySpace


Blaskan


Senaste numret av Blaskan


Sök på Blaskan

Blaskan #6 2006

Stefan Hammarén

Jevgenij Zamjatin — Berättelse om det viktigaste

Thommy Sjöberg

Himmel eller helvete?

Astrid Boman

Ändamålet helgar medlen?

Är vi på väg mot en total världsdiktatur?

Diktakrati

En demokrati att värna om?

Vem vågar ställa frågorna?

Rolf Nilsson

Bäst i världen på demokrati?

Filip Björner

Bojkotta Google

Miss Vampyria

Narnia — Enter the Gate & HIMSA — Hail Horror

Filmer: Brokeback Mountain, White Chicks, Godsend & The Return to the Texas Chainsaw Massacre

Konst

Galleri Loyal: Wes Lang & Donald Baechler — Skulls and Shit & Avgångseleverna på Konstfack vid Telefonplan

Kulturhuset: Sune Jonsson möter Walker Evans

Waldemarsudde: Ivan Aquéli & John Sundkvist

Artiklar

Fildelning

Kärnkraften i Sverige

Kommentarer kring USA

Nätet, fria informationen och industrins behov av att styra friheten

Religionerna är i grunden homosexuella sammanslutningar

Politik

Pernilla Ahlsén — En fattig familjs hem tar bara fem minuter att riva: Livet i skuggan av konflikten

Politiska kommentarer XVII

Böcker

Korta bokrecensioner XXI

Litterära historiska fiktioner

Backspegeln.

Lead Belly — bluesens store förnyare

Musik

Bruce Springsteen — We Shall Overcom: The Seeger Sessions

Calexico — Garden Ruin

Candi Staton — His Hands

Celtic Frost — Monotheist

Deep Purple — Made in Japan (Dr. Indie)

Deep Purple — Made in Japan (Dr. Rock)

Dr. Indies musikmix II

Eskobar — Eskobar

George Jones — den hårda countrydrömmaren

Godsmack — IV

Dr. Indie om den galne rockabillykultikonen Hasil Adkins

Helt Off — I huset & Max Peezay — Discokommittén

Iggy Pop — A Million in Prizes: The Anthology

Joe Satriani — Super Colossal

Josh Rouse — Subtítulo & Neal Casal — No Wish to Reminisce

Korta musikrecensioner XVIII

Matisyahu — Youth

Merle Haggard — Greatest Hits: Sing Me Back Home

Nils Landgren & Joe Sample — Creole Love Call

Några favoritskivor med countrygudinnan Patty Loveless

Pet Shop Boys — Fundamental

Phoenix — It’s Never Been Like That

Ray Davies — Other People’s Lives

Red Hot Chili Peppers — Stadium Arcadium

Rolf Enström — Constellations & Electro-Acoustic Music from Sweden

Ryan Adams & The Cardinals — Jacksonville City Nights & Rosie Thomas — Only with Laughter Can You Win

Southern Soul

The Flaming Lips — At War with the Mystics

The Kristet Utseende — Sieg Hallelujah

Filmer

På TV

The Complete Series of The Flash

Sport

Mardrömsöppning i fotbolls-vm