Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Indierock

The Apples in Stereo — New Magnetic Wonder

Menomena — Friend & Foe

Of Montreal — Hissing Fauna Are You the Destroyer

Naked Lunch — This Atom Heart of Ours

The Apples in Stereo — New Magnetic Wonder.Aha så mycket nya indierockplattor som når mina öron och dom växer upp till formationer som är nycklar till musikens mysterier men ändå är dom undersköna upplevelser. Menomena — Friend & Foe.Som Dr. Indie är det just indierocken/popen som står mig så nära och dom här fyra grupperna bjuder på överraskningar och formulerar hur bra musiken kan vara när dom når nya höjder. Dom växte sig starkare ju mera dom spelades under några veckor som jag verkligen plugga in deras ljudbilder för här inbjuder rocken mig till ett party där allting känns så nytt och fräscht.

Of Montreal — Hissing Fauna Are You the Destroyer.Aha, tänker jag det kommer kanske bli ett extra bra musikår 2007 eftersom det redan nu släpps en hel del bra rockplattor. Som dessa fyra som tar stegen några steg längre ut i dom farliga farvattnens ledband. För musik måste få motstånd eller bara fara ut i det viktlösa tillstånden. Naked Lunch — This Atom Heart of Ours.Fyra skivor som har olika temperament men ändå verkar dom hänga ihop i dom melodiösa sammanhangen. För det just helheten och kompositionerna i deras text som flyter väl ihop med musiken som gör att jag förälskar mig i fyra nya skivor som alla har fått världen att snurra så pass fortare än någonsin.

Jag är kaptenen som tar emot ny besättning, men istället för sjömän får jag en rad med musiker som brinner passionerad för sina våta drömmar som besannas genom dessa utsläpp.

Året 2007 börjar så bra.