Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Blaskan #2 2007

Ledare

Julens gröna bris är sedan länge över för kung Bores frostiga vita drömmar kom till slut i januaris sista timmar och har nu tagit över Sveriges februarimånad med vita bomullsvita vidder liksom den i storstaden är skitig blek jordig trist snö.

Men det kanske är lite symbolisk då vår nya regering mest har ägnat sig åt att sparka ministrar och låtit utrikesministern ägna sig åt konstiga optioner i märkliga hybrider.

Men att sänka a-kassan eller slå sönder LAS, allt enligt vad svenska näringslivets vd Urban Bäckström ger order om. Det är nya regeringens agenda som rullar in över februarimånaden.

Nåväl när detta skrivs så kommer Blaskan att uppdatera en del intervjuer under månaden så håll ögonen på vad som kommer att ske under veckorna. För det är tjusningen med webbtidningar är att man alltid kan lägga upp material när det väl kommer in för att senare kunna läggas upp på webben. Visserligen är det sällan vi gör det men det händer.

Medans Littorin skär ner a-kassan för vanligt folk, och höjer avgifterna för densamma så vill jag gå med i regeringens a-kassa. Jag vill också ha 97 000:- i månaden när jag blir arbetslös. Frågan är bara hur jag ska gå tillväga, regeringens a-kassa borde bli tillgänglig för alla.

Nu några tips om musik innan jag slutar skriva här på ledaren.

Ayhan Aydin har nu lagt upp fyra ångestframkallade elektroniska mardrömmar som är perfekt för er att ta ställning till och låtar er vyssas till sömns av på denna sajt — Ayhan Aydin — The Shape of Ill to Come

På den här sajten kommer det att läggas upp nya aktuella MP3 med aktuella artister. Mycket nöje och skönhet på samma gång — Friendly Noise

Till slut så handlar det om Digfi som är en utsökt nätbaserad musikmagasin — Digfi — musiknyheter, skivrecensioner och demoband

Så försök nu att njuta av Sveriges tristaste månad med Blaskan.

Mr. Snaggus | Dr. Indie | Dr. Rock


Blaskan beräknas utkomma den första måndagen i månaden.
Skicka era artiklar senast lördagen veckan innan, tack!
Bidragen adresseras lämpligen till Redaktionen