Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Politisk artikel

Carl Bildt och bombliberalismen

Det pågår kritiska attacker inom borgliga alliansen då KD hotas av manliga kristna kvinnoföraktare att man inte skall rösta på deras parti om inte kristna manliga ideal att styra kvinnlighetens sexualitet skall tillgodoses. Dessa reliker skriker om makt och man får hoppas att KD inte bryr sig om deras skrik. Det handlar inte om liv utan om manliga principer skall vara intakta, de få som finns kvar för dessa stackare.

Men samtidigt angriper bombliberalen Per Ahlmark Fredrik Reinfeldt för utrikespolitisk inkompetens och särskilt Carl Bildts affärer som är likgiltig inför folkmord ligger i syndaregistret.

Men låt oss anta att Jan Guillou har rätt i att folkpartiets hat mot Bildt mest handlar om att Bildt inte delar liberalernas synsätt på att Israels olagliga ockupationer mot Palestinas arabiska befolkning. Han vill ha fred medan bombliberalerna vill ha fortsatta krig. Det är ett hot mot liberala imperialister.

För Carl Bildt är bara som andra kapitalistiska västerlänningar att han tjänar profit och storkovan på aktieaffärer med korrupta företag som gärna satsar pengar i mordiska regimer. Han gör som Bush oljedirektörsadministration, man invaderar Irak och siktar på Iran för att sno åt sig oljan och dessutom tjänar man miljarder på att låta kriget fortgå då man innehar aktier även i krigsindustrin. Bush gör fina affärer på krig man själv startar upp för sin egen skull.

Kriget i Irak handlar om att USA-vännen Saddam gjorde ett misstag att anfalla USA-vännen i Kuwait. Hade han inte gjort det så hade Saddam varit en vän som var emot Iran. USA är det land som har världsrekord i att invadera länder världen över. Man har störtat flest demokratier och ersatt det med jordens blodigaste mördare. Man älskar USA-vänner om dom bara är lojala mot USA. Fast dom har naturligtvis fritt fram att mörda sig genom sin egen befolkning men bara dom skrev på en liten lojalitetsbetygelse till konservativa presidenter så är det bra.

För USA och Europas bombliberaler älskar nämligen folkmördare med rätta inställningen till USA. Bara dom är snälla mot väst blir Per Ahlmark och Niklas Ekdal nöjda och glada. Men så fort det går dåligt i Irak till exempel då blir bombliberaler lite nervösa såsom PM Nilsson eller Niklas Ekdal. För då måste dom tycka annorlunda helt plötsligt och det blir inte så roligt. Men för tusan Iran och Nordkorea kan man alltid anfalla om det går bra naturligtvis att få till det. Jag är däremot inte säker på om Carl Bildt alltid delar bombliberalers massmördarideologi. För det måste han straffas så att den bombliberala agendan att bomba och mörda afrikaner och araber får fritt utrymme och inte hindras av en annan kapitalist vid namn Bildt.

Så därför blir moraliska bombliberaler det största hot mot mänskligheten tillsammans med dom islamiska reaktionära regimerna och mullorna. Män som vill styra och bekriga världen och oss övriga.

Musik

Alcaline Trio — Remains

Ambassador 21 — Drunken Crazy with a Gun

Arcade Fire — Neon Bible

Asta Kask — Dom får aldrig mig & En för alla ingen för nån

Cannibal Corpse — Kill (Miss Vampyria)

Dead Poetic — Vices

Dusty Springfield — The Very Best of Dusty Springfield

Ebba Forsberg — Ebba Forsberg

Elephant Man — Energy God: Monsters of Dancehall

Elliott Murphy — Come Home Again

Explosions in the Sky — All of a Sudden I Miss Everyone

Fall Out Boy — Infinity on High

Field Music — Tones of Town & Naked Lunch — This Atom Heart of Ours

Frida Hyvönen — Pudel

Further Beyond Nashville

Gerald LeVert — In My Songs & Missippi — The Book of Life Chapter 1

Ginuwine — I Apologize & Marques Houston — Veteran

Jean Michel Jarre — Teo & Tea

John Lee Hooker Jr. — Cold as Ice & Charlie Musselwhite — Delta Hardware

John Mellencamp — Freedom’s Road

Kaiser Chiefs — Yours Truly Angry Mob

Klaxons — Myths of the Near Future

Korta musikrecensioner XXVI

Kristin Hersh — Learn to Sing like a Star

Lindsey Buckingham — Under the Skin

Lucinda Williams — West

Mikael Herrström — The Second Waltz

Pat Travers & Carmine Appice — Bazooka

Saxon — The Inner Sanctum

Sofia Talvik — Street of Dreams & Sophie Zelmani — Memories Loves You

SUSA — Små rara hemligheter

The Earlies — The Enemy Chorus

The Stooges — The Weirdness

The Used — Berth & The Blackfield — Blackfield II

Timbuktu — Oberoendeframkallande

Weeping Willows — Fear & Love

Within Temptations — The Heart of Everything

Yes Boss — Look Busy