Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Artikel

SÄPO SOPO och FRA

Känner ni er bevakade ? Lugn det blir värre. Snart är vi överbevakade. Kameror på torg och i affärslokaler kan vara befogade ifall vi kommer på tanken att slå någon på käften eller stoppa ned något i våra fickor utan att betala .Men låt bli att peta i näsan när ni går på torget. Det är inte straffbart men ouppfostrat. Kameror på sopstationer är jag däremot emot. Beda Olsson och Klara Petterson ska inte behöva stå inför skranket för att de lämnar sin kastrull som inte rymdes i det lilla brevlådeinkastet. Nu har vi dessutom chips på våra soptunnor. Datachips som ska tala om vad soptunnan väger och dessutom tala om ifall vi stoppat i fel saker. Var gång jag går till soptunnan känner jag mig iakttagen av SOPO , den svenska hemliga soppolisen.

SÄPO kan också rota i våra soptunnor. Jag har sett CSI New York på TV. Där rotar kriminalarna i soptunnorna för att se vad för slags folk som bor i det tillhörande huset. Jag vet inte om SÄPO rotar i mina soptunnor men för säkerhets skull lägger jag alltid en fläsksvål längst upp. Då ser dom att jag inte är muslim och är man muslim ska man lägga en fläsksvål längst upp för då tror inte SÄPO att man är det.

Lagrådet är positiva till att FRA ska kunna läsa all vår e-post och avlyssna alla telefonsamtal. Dessutom ska vår e-post kunna vidarebefordras till CIA., en mycket hemlig polis som mördar statsministrar och torterar muslimer för att dom är muslimer.

Mitt råd är : skriv eller säg aldrig ordet sexbomb för då har ni anknytning till al-Caida. Ordet ”alla” ska inte heller användas för det kan förväxlas med ordet Allah. Allah är den där arga, dumma guden som tycker illa om kristna fundamentalister. Man måste tycka om kristna fundamentalister . Ni kan gärna börja varje brev med: Hej, kära kristna fundamentalist …

Då kommer ni att gå fria från alla misstankar att inte ha de rätta åsikterna.

Kommunister är vana vid att vara övervakade. Dom har alltid övervakats mer eller mindre. Dom är därför skickliga på att kamouflera sig. Ofta klär dom ut sig till nyliberaler. Det är enkelt. Man har bara en mobiltelefon i ena handen och en aktieportfölj i den andra. I den stoppar man alla kommunistsymboler som hammaren och skäran tex. I Lettland har man förbjudit hammaren och skäran. Vad tusan använder letterna då när dom spikar ?

Inom EU vill man nu också kunna hålla koll på var alla människor är. Bilövervakning är ett sätt. Myndigheterna ska kunna veta exakt var vi är vid varje klockslag på dygnet. Stackars dom

Jag som hade nog med att hålla rätt på mina ungar under den tid det var nödvändigt. Och jag har bara fem. Reinfeldt har åtta miljoner!

Mitt förslag är att vi skriver till Reinfeldt och talar om var vi är. Man kan skriva till exempel Den 20 mars besökte jag min mor i Torslanda. Vi hade mycket trevligt. Mor hade köpt sig en ny klänning. Den var blommig.. osv

Man kan nu också bugga våra bostäder. Då kan man höra allt vi säger. Om man nu inte vill att andra ska veta allt man råkar kläcka ur sig ska man tala i koder. Hemma hos oss talar vi numera bara rövarspråket, ni vet det där kokk i roll tott osv..

Vad tillvaron har blivit komplicerad. Jag kan inte prata som vanligt och ska jag gå ut till soptunnan måste jag ta med min aktieportfölj och inte glömma bort att stoppa ner kommunistsymbolerna och med en mobiltelefon i den andra handen blir det krångligt att bära soppåsen. Nä, nu ska jag sätta mig och skriva brev till Reinfeldt. Jag var ju och hälsade på min svägerska i Oskarshamn igår. Oj, jag glömde fläsksvålen ! Ska bara springa ut till soptunnan….

Laglydig medborgare

Astrid Boman

Musik

Alcaline Trio — Remains

Ambassador 21 — Drunken Crazy with a Gun

Arcade Fire — Neon Bible

Asta Kask — Dom får aldrig mig & En för alla ingen för nån

Cannibal Corpse — Kill (Miss Vampyria)

Dead Poetic — Vices

Dusty Springfield — The Very Best of Dusty Springfield

Ebba Forsberg — Ebba Forsberg

Elephant Man — Energy God: Monsters of Dancehall

Elliott Murphy — Come Home Again

Explosions in the Sky — All of a Sudden I Miss Everyone

Fall Out Boy — Infinity on High

Field Music — Tones of Town & Naked Lunch — This Atom Heart of Ours

Frida Hyvönen — Pudel

Further Beyond Nashville

Gerald LeVert — In My Songs & Missippi — The Book of Life Chapter 1

Ginuwine — I Apologize & Marques Houston — Veteran

Jean Michel Jarre — Teo & Tea

John Lee Hooker Jr. — Cold as Ice & Charlie Musselwhite — Delta Hardware

John Mellencamp — Freedom’s Road

Kaiser Chiefs — Yours Truly Angry Mob

Klaxons — Myths of the Near Future

Korta musikrecensioner XXVI

Kristin Hersh — Learn to Sing like a Star

Lindsey Buckingham — Under the Skin

Lucinda Williams — West

Mikael Herrström — The Second Waltz

Pat Travers & Carmine Appice — Bazooka

Saxon — The Inner Sanctum

Sofia Talvik — Street of Dreams & Sophie Zelmani — Memories Loves You

SUSA — Små rara hemligheter

The Earlies — The Enemy Chorus

The Stooges — The Weirdness

The Used — Berth & The Blackfield — Blackfield II

Timbuktu — Oberoendeframkallande

Weeping Willows — Fear & Love

Within Temptations — The Heart of Everything

Yes Boss — Look Busy