Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Politisk artikel

Kommunism, religion och ideologier

Hur kan man fortfarande tro på kommunism i dagens Sverige när denna ideologi bara kunnat vinna och erövra genom tortyr, massmord och bajonetter. När bajonetten föll så föll kommunismen sönder och samman. Äntligen föll sovjets enfaldiga system men svenska kommunister tror fortfarande på kommunismen som system.

Denna enfaldiga brottsliga ideologi gav oss helvetet på jorden. Kommunismen som är en livsfarlig sektlära där ledarna hyllas som gudar.

Det finns ingen intellektuell kritik inom systemet och dess anhängare beter sig som blinda dårar eftersom dom inte finner några fel på politisk kommunism. Kommunism leder sin sekt precis som religiösa system gör. Man dyrkar intill dårskap systemet.

Islam och kristendom och judendom uppvisar samma fanatism där krig och våld går i dess spår. Jag kan inte förstå att mänskligheten går med på att begreppen kommunism, nazism, fascism, politisk islam, högervriden fanatisk konservativ kristendom, reaktionär judendom, brutal ekonomisk nyliberalism får styra människans livsval.

Alla dessa begrepp tar livet av människor, förtrampar, mördar, förtrycker och förintar all anständighet.

Jag vill se människor som förkastar all religion och vi blir alla ateister. Religionen liksom politiska ideologier borde människor globalt resa sig upp och förkasta allt detta.

Jag vill se miljarder av kvinnor göra uppror mot islam och kristendom, judendom, indisk kastlära och politiska ideal som vill styra deras livsval. När religioner faller för alltid så blir vi fria på riktigt.

Kommunism, nazism och fascism vill jag se försvinna från jordens yta. Kapitalism och nyliberalismens nationalekonomiska fascism vill jag se upphöra för alltid. Det är bara då frihet och mänsklig värde kan upprättas. Jag vill se oss människor befriad från allt detta som jag räknat in här. Måtte det komma snart.

Pol Pot.När det gäller blindhet så slår Jan Myrdal världen med hästlängder. Mao.Hans tilltro till Mao, Pol Pot och andra så kallade bondeledare är bedrövligt. Han skrev flera böcker om Kambodja eller Kampuchea som Pol Pot kallade landet för. 1978 åkte Myrdal och tre andra kommunister sit för att få uppleva landet i en propagandaresa för mördarregimen. Det blev en blind resa som Peter Fröberg Idling skrev förra om i förra året i den vackra tragiska boken: Pol Pots leende (Atlas-förlag 2006) Det handlar om hur Frankrike och hur USA bekrigade Vietnams FNL-styrkor genom att bomba förutom Vietnam även, Laos och Kambodja. Men Prins Sihanouk som styrde landet auktoritärt och skickligt ansågs som halvgud bland dom fattiga. Han styrde mellan USA och Kina och försökte slå ut dom mot varandra under Vietnamkriget. Sihanouk försökte både hålla kommunismen nere men tvingades att få hjälp av dom då han avsattes av sin egen nolla till General Non Lol. Det via krig och bedrägerier som gjorde att massmördarna kom till makten. Men Myrdal och hans blinda ideologer såg bara den rena människan från bondeleden som skulle bli den nya rena samvetet i kommunismens namn.

Jan Myrdal.Jan Myrdal vägrar att svara på frågor eller höra talas om vad som kommit fram av massmorden. Han hävdar fortfarande att det han skrev då, tja det skrev han då. Peter Fröberg Idling öppnar för samvetet att få komma fram i berättelsen om kommunismens barbari.

Jesper Huor som är frilansande journalist som föddes 1975 och hade en far som försvann i Kambodja. Hans dokumentära roman Sista resan till Phom Penh (Ordfront) är en bra skildring av hans sökande efter sin egen fader i en absurd stat byggt på lik från Pol Pots mördarregim.

Det jag vill ha sagt är att det finns en orsak till varför jag som demokratisk socialist är emot dom flesta former av religion, kommunism, nazism, fascism, neokonservatism, nyliberalism och kapitalism därför alla dessa ideologiska konstruktioner är dödliga för människan. Därför vill jag att världen skall vara fri ifrån dem.

Politik

Hjärntvätt på svenska

Kommunism, religion och ideologier

Politiska kommentarer XIX

Musik

50 Cent — B.C. Before Curtis & T.I. — T.I. vs. T.I.P.

Akon — In My Ghetto

Aleksandr Skrjabin — Vers la flamme

Alf — Din gråtande clown

Bon Jovi — Lost Highway

Crowded House — Time of Earth

Dale Watson — From the Cradle to the Grave

Dark Tranquillity — Fiction (Miss Vampyria)

Dr. Indies musikmix IX

Evanescence — Justice

Freedom Call — Dimensions

Gary Glitter — Many Happy Returns: The Hits & Sweet — Hit Collection

Graham Parker — Don’t Tell Colombus

Happening, Alive and Nasty: The EMI Punk Singles Collection & Bad Religion — New Maps of Hell

Interpol — Our Love to Admire

Justice — Cross, Lifehouse — Who We Are & David Guetta — Pop Life

Korta musikrecensioner XXX

Marilyn Manson — Eat Me, Drink Me

Mauro Scocco — Ljudet av tiden som går & Per Gessle — En händig man

Mavis Staples — We’ll Never Turn Back & Carla Thomas — The Queen Alone

Mustasch — Latest Version of the Truth

Nouvelle Vague — Bande a part

Patti Smith — Twelve

Poison — Poisond & Velvet Revolver — Libertad

Ryan Adams — Easy Tiger

Lisa Rydberg & Gunnar Idenstam — Bach på svenska

Scariot — Momentum Shift

Smashing Pumpkins — Zeitgeist

Soundtrack för sommaren

Svensk Postpunk Klassiker

The Police — The Police, Tim Armstrong — A Poets Life, Social Distortion — Greatest Hits & No Fun at All — Touchdown

The Polyphonic Spree — The Fragile Army

This Perfect Day — Setting Things Straight 1987–2007

Tinariwen — Aman Iman: Water Is Life

Traveling Wilburys — The Traveling Wilburys Collection

W.A.S.P. — Dominator (Miss Vampyria)