Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Kommersiell pop

Pink — Funhouse

Lady GaGa — The Fame

Anastacia — Heavy Rotation

Pussycats Dolls — Doll Domanition

Pink.Pink — Funhouse.Dessa unga kvinnor som gärna vill spela på sex och frigjordhet på ett sätt som Madonna alltid gjort i sin karriär, fast det är en milsvida skillnad på dessa sångerskor som mest är storbolagsartister utan direkt känsla eller smarthet i musik och stil. Madonna var ett geni inom sitt gebit. Hon erövrade våra sinnen genom stil och klass.

Lady Gaga.Lyssnar du på Pink som vill hon gärna skapa en sorts rockig attityd men rent musikaliskt blir det ändå feg musik med säkert hits för kids. Pink är skitsnygg och har någonstans en förmåga att vilja mera än vad man kan ana på de plattor hon hittills gett ut i offentligheten. Det blir en sorts fejkrock, ballader och lite käck Lill Babs- simultana. Men den där ståltråkiga popmusiken som ingenting vill och ingenting förmedlar; utan det är löning på fredag och svenne banan festarloss till lite ofarlig popgodis från Pink, innan man går ut på stan. Sådan musik är mest meningslös tom pop som du kan klara dig utan. Pussycat Dolls — Doll Domination.Fast fråga om inte artister som pianisten Lady GaGa med sina försök till discoflirtar och en fullständig harmlös musik — ja den är så blek så att den försvinner bort i gryningen, tappar färgen eller känns så att den förtunnas så mycket att det finns ingenting kvar att ta på. Att lyssna på Lady GaGa är som att stirra på en kran där vattnet rinner i ett men det försvinner raskt snabbt ned i vasken för att evigt rinna ned i avloppet. Det är min upplevelse av hennes musik. Dåligt sopigt tramsigt skit. Ännu värre är det med Pussycats Dolls senaste smörjmedel eller glidmedel som föga skapar någon form av motstånd.

Pussycat Dolls.Så meningslös musik trodde jag att det var omöjlig att få i min näve. Detta skräp säljer miljoner skivor och det är inget musiken förtjänar. Det är enbart cyniskt av storbolagen att sälja ut en skiva med skitsnygga sexiga unga brudar som får varje man eller valfri grabb att bli blöt i blicken. Tonårstjejerna tycker att det trevlig musik att förfesta till. Men för musikälskare är det enbart en förolämpning att denna grupp existerar.

Anastacia — Heavy Rotation.Anastacia har åtminstone en intressant röst att ta till. Men hon är talanglös och gör talanglös musik rakt av. Hennes kommande skiva går knappast att ta till sig. Det är inte seriös musik utan enbart dålig underhållning för småungar.

Vill du lyssna på en modern vacker kvinna som faktiskt den senaste tiden enbart gjort bra ifrån sig. Kolla min Brittney Spears nya singel ”Womanizer” Det är bättre kommersiell pop än dessa fyra album tillsammans.