Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Blaskan — Din tidning på webben!

Sök på Blaskan

NYTT

Vi har så sakteliga börjat med Blaskans blogg

Bloggen hittar du här - Blaskans blogg


Blaskan finns även på Facebook

Blaskan på Facebook

Om Mr. Snaggus

Ska kanske plita ned lite om mig själv. Jag är en man, född 1960, 1.86/87. Är intresserad av det mesta — dock inte sport! I förrummet kommer böcker, filmer, musik & tecknade serier.

Vad böcker beträffar är det SF som ligger mig närmast, inte så mycket Heroic Fantasy/Sword & Sorcery. Terry Pratchet är ett undantag. J. G. Ballard, Brian W. Aldiss, Alfred Bester, Isaac Asimov, för att nämna några av favoritförfattarna inom SF. Läser i övrigt det mesta. Minette Walters är gudabenådad!

Filmerna spänner ett vitt spektrum. Thriller, Action, Skräck, Romantik (stundtals även sliskig sådan), Komedi (dock har jag stundom svårt att se det roliga i vissa filmer eftersom jag har lite speciell humor), Drama m.m.

På frågan vad jag lyssnar på för musik, svarar jag oftast: Allt från Bach till Bach, dvs. J. S. Bach till Sebastian Bach (tidigare Skid Row numer solo). Förkärleken är Rock ’n’ Roll, Blues, Rhythm & Blues, 60-tals hit-list pop, 70-tals hårdrock.

Tecknade serier har jag i och för sig tappat en del de senaste åren, mycket annat som tagit tid & pengar. Så jag läser mest om de gamla serier jag har: Epix, Pox, Spirit, Gaston, Linda & Valentin, Claire Bretécher, Lauzier m.m. m.m. Fantomen har självklart hedersplats!

Blaskan


Senaste numret av Blaskan