Ansvarig utgivare
& tillhandahållare
Micheles Kindh
dr.indie@blaskan.nu

Blaskan — Din tidning på webben!

Sök på Blaskan

NYTT

Vi har så sakteliga börjat med Blaskans blogg

Bloggen hittar du här - Blaskans blogg


Blaskan finns även på Facebook

Blaskan på Facebook

Susanna Varis — några rader om mig själv

För lite utförligare beskrivning på vad jag går ut på rekommenderas — Susanna Varis - Artist

Jag är (rätt gissat) kvinna, född 1968 i Salo, Finland. Efter att ha bott i Lahtis och Helsingfors, förde kärleken min mor, och följaktligen mig själv, år 1979 till Sverige. Sedan dess är jag bosatt i den underbara smältdegeln Södertälje med omnejd och trivs till mångas förvåning väl. Jag har dock ett litet sommarställe i mitt forna hemland, där jag någon gång per år kommer åt att avnjuta riktig bastu och annat som hör den finska folksjälen till.

Mitt stora kulturella intresse är konst och jag tecknar/målar en del själv som fritidssysselsättning. Utöver bildkonsten är jag intresserad av de flesta andra konstformer; musik, teater, film, litteratur, ja, det mesta inom området kultur. Musikmässigt har jag hyfsat blandad smak, men känner mig numera mest hemma inom hårdrock och har mina rötter i en märklig blandning av ABBA, disco och punk. Man kanske kan säga att Metallica rev loss mig slutgiltigt från punken.

Två andra stora intresseområden för mig är naturvetenskap och samhälle. Inom dessa finns ju som bekant en ändlös mängd frågeställningar att sysselsätta sin egen och andras hjärnor med.

Blaskan


Senaste numret av Blaskan