Några av Sveriges bästa tidskrifter

Chef

Tidskriften Chef kan numera räknas som en riktig klassiker, åtminstone på den här listan. Redaktionen har outtröttligt fortsatt att utveckla och förnya innehållet och så sent som 2018 lanserade man egna plattformar för interaktiva webbkurser som snabbt blivit populära.

Man har också lanserat en egen självserviceportal där man som användare kan välja det innehåll som känns mest relevant. I mobilen kan man läsa så kallade långläsningsartiklar, något som blivit oerhört uppskattat och populärt.

Breakit

Tidskriften Breakit har en ärlig öppenhet och en genuin entusiasm man sällan ser numer. Denna pigga affärssajt förtjänar att hamna på listan över Sveriges bästa och största tidskrifter då det är en stabil, mogen och journalistiskt välkomponerad nättidning.

Market

Tidskriften Market levererar både rappa och aktuella nyheter på nätet samt dagliga nyhetsbrev till mejlen (för den som önskar). Tidskriftens premiumkunder kan dessutom njuta av djupanalyser och väl genomarbetat material som av många känns oumbärlig.

Veckorevyn

Ännu en klassiker i sammanhanget; Veckorevyn har hängt med i decennier och lika länge har man levererat nyheter riktade till unga kvinnor. Sedan ett tag tillbaka är Veckorevyn en ren nättidning och drivs av entreprenören Irena Pozar som har haft en minst sagt lovande start.

Inlägg skapade 27

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote