Nya fräscha smaker från Loop

För några år sedan gick det att läsa i tidningarna om nya snussmaker som smakade citron, fikon eller granatäpple. Det som var trendigt då har numera bytts ut mot mer äventyrliga smaker som framför allt lockar en allt yngre publik.

Det var längesedan snusande förknippades med en typisk medelålders man som läste tidningen vid frukostbordet och formade en prilla av lössnus att lägga under överläppen. En hel del har hänt på snusfronten de senaste decennierna. Numera finns det spännande smaker som Loop jalapeno lime. Här kan du hitta billigt snus i olika prisklasser och smaker, helt utan tobak. Loop använder sig av en instant rush-teknologi som ger en långvarig och snabb nikotinrelease. Den vanliga mintsmaken som var så revolutionerande när den kom har utvecklats till att omfatta smaker som mint mania och mango tango. För tio år sedan skrev tidningen Expressen en artikel om den första snussorten som smakade öl och det är lätt att konstatera att utvecklingen har gått framåt sedan dess.

Spännande smaker lockar den yngre generationen

Portionssnus i kombination med tobaksfria varianter från Loop som red chili melon, ice tea peach och andra oväntade kombinationer lockar tonåringar och unga vuxna att prova på snusandet. Äldre snusare kan numera njuta av kaffevarianter med smak av bland annat espresso och creamy coffee.

Inlägg skapade 33

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote