Några av världens mest kända

USA Today

En amerikansk nyhetstidning grundad 1982 och idag USA:s i särklass största dagstidning. Näst efter “The Times of India” är tidningen världens näst största engelskspråkiga tidning. Tidningen ges ut av Gannett Company och har sitt huvudkontor i delstaten Virginia.

New York Times

En amerikansk dagstidning med bas i New York. Tidningen grundades 1851 och är numer en av världens mest ansedda (och omfångsrika) tidningar. Fram till och med maj 2015 hade “New York Times” vunnit Pulitzerpriset 117 gånger!

Newsweek International

Newsweek grundades 1933 som en internationell nyhetstidning med hög global relevans och journalistik. Tidningen ges ut av Dev Pragad och har sitt huvudkontor i New York. “Newsweek” ges

ut på flertalet språk, bland annat japanska, polska, spanska, arabiska, turkiska och serbiska.

“Newsweek” är känd för sina temanummer som avhandlar högaktuella, globala frågor. Det är ingen hemlighet att redaktionen satsar på att bli världens största internationella veckotidning. Även den digitala upplagan uppdateras ständigt och levererar det senaste från världens alla hörn.

Daily Mirror

En engelsk dagstidning som grundades 1903 och som blandar aktuella nyheter med skvaller och sport. Med en upplaga på cirka 570 000 är tidningen numer en av Storbritanniens största tidningar. Tidningens grundare, Alfred Harmsworth, startade det han kallade “the first newspaper for gentlewomen”.

Inlägg skapade 27

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote